Pascal Hansson (P27)  Namn: Pascal Hansson  
Registrerad 2008-11-13    Senast aktiv 2009-09-02 21:37  Från: Uddevalla

Alldeles för mycket att göra!

Borde nog egentligen inte skriva här. Jag har alldeles för mycket att göra! Denna vecka har jag och göra:

Tisdag: Fysikprov
Torsdag: Matteprov
Fredag: Inlämning Virtuella Miljöer
+
Resident Evil 5-recension
Planering inför Trysil

Yes!

Om vi kollar hur jag ligger till nu då så kan jag säga att fysikprovet känns helt okey! Ska kolla mer på det såklart men det känns riktigt bra! Recensionen går också framåt. Skulle egentligen varit klar med den igår men har verkligen inte haft tid.

Jag är även grymt sugen på att skriva en recension av Peggle som nu finns tillgängligt på Xbox Live Arcade för det otroligt trevliga priset av 800MSP! (Rena kapet) men det får bli ett senare projekt!

Nu blir det åter till word och skriva vidare på Resident Evil 5. Funderar på att ta mig något att äta först men det får jag se på!

So long!


16 mars 2009 kl. 00:00 | Kommentera (2)
Veckans flashspel


När man har mycket att göra i skolan har man inte tid att spela så mycket man vill. Man vill inte bara sätta sig i någon halvtimme och spela utan man blir kvar vid datorn. Eller i skolan på rasten.

Så. är. det! Iaf för mig!

När man inte har så mycket tid spelar man flashspel. Flashspel är trevliga. De är gratis (för det mesta), går snabbt och lära sig och man behöver inte lägga ner flera timmar på att spela det. Detta spelet är extra trevligt för de har riktigt fina priser också! (Hjälm, tröja, tshirt och mössa från Sweet Protection)

Spelet är Trysil Big Air.

Spelt är inte så komplicerat. Du tar fart, bestämmer om du ska hoppa switch eller vanligt, hoppar, gör ett trick, försöker landa det.

3 omgångar. Sen börjar det om.

Over and over.Mitt rekord är 961p. Rätt nöjd faktiskt. Målet är att komma över 1000p. Bra spel att tagga inför skidåkningen med! Pröva vetja!
08 mars 2009 kl. 00:00 | Kommentera (2)
Pixelplayer gästar Paradox!


Jag är varken full, hög eller trött, jävla fotoblixt ^^

Ja då var dagen i Stockholm över, sitter på tåget hem och kollar igenom alla dagens bilder. Dock med mobilt bredband tar det 5 år att ladda upp en bild så tänkte bara fira med en Detta är då Jonne och jag på presskonferensen tidigare idag.

Spel som presenterades var:
Elven Legacy
Hearts of Iron 3
Majesty 2
Mount&Blade
Penumbra Collection

Jag tänker summera lite snabbt nu. Elven Legacy = Hype, Hearts of Iron 3 = Hype, Majesty 2 = ...., Mount&Blade = Multiplayerhype, Penumbra Collection = Finns redan, bara att allt är i en låda.

Om vi ska sammanfatta dagen i tid så är det ungefär såhär:
08:03 - 11:50 ÅKA TÅÅÅG ÅKA TÅG ÅKA TÅG ÅKA TÅG!
11:50 - 12:00 Leta efter Jonne
12:00 - 13:00 Donkan!
13:00 - 16:00 Pressmöte
16:00 - 16:45 Renskrivning av anteckningar
16:45 - 17:00 Intervju med Frictinal games
17:00 - 18:00 Fortsättning renskrivning och då även intervjun
18:00 - 20:10 Buffé
20:10 - 00:50 ÅKA TÅÅÅG ÅKA TÅG ÅKA TÅG ÅKA TÅG!


29 januari 2009 kl. 00:00 | Kommentera (8)
GOTY 2008 - De som ville, men inte riktigt kom änd

Nu börjar det dra ihop sig till det nya året. Inte många dygn kvar nu. 8 dygn. 8.5 dygn ungefär. Nu har jag nästan spelat allt som är värt att spela år 2008. Vissa stressar ihjäl sig för att hinna till alla butiker före dom stänger, Why so Serious? Man kunde väll planerat lite bättre och varit i tid ute o köpt julklappar osv. Julmaten får man såklart köpa det sista men julklapparna. Lär er tänka svenskar! Granen klar, check. Presenter köpta, check (för länge sedan). Presenter inslagna, check. Städat och klart, check. Skönt att vara klar, flera dagar innan jul och sen se på alla stressade människor. Tycker synd om dom, när ska dom lära sig planera?

Det ända jag missat i år är Prince of Persia men det ska jag försöka få tag på när jag springer ut bland alla andra köpgalningar på mellandagsrean. Ja, jag har inte lirat Fallout 3 heller, har dock kört lite Fable 2. Jag gillar inte RPG, känns som att lira igenom dom hade bara varit waste av tid som jag kunde lagt ner på något annat.

Jag är klar med min lista om GOTY 2008 - Top 5. Jag gör bara en top 5. Däremot så KAN den alltid ändras om efter Prince of Persia. Dock tror jag inte det, min GOTY-lista är ganska spikad och det har varit sjukt svårt att rangordna dessa spel.

De som inte riktigt kom ända fram
Dead Space:
Riktigt roligt spel, men känns för kort och samma för att de ska slå sig in på top 5. Finns ingen muliplayer som man kan dra när man tröttnat på Singel Playern. Sen så tröttnar man också på att ammon tar slut och man får springa tillbaka i 15 min för att hitta en shop. Ja det är klart om man är übernörd så vet man ju såklart vart varenda shop är men det är inte jag. Dock ska det sägas för att inte kasta för mycket skit på detta spel att det är riktigt roligt, dom har lyckats bra med ljus i kombination med ljud för att få det riktigt spännande!

Guitar Hero: World Tour:
Jag trodde aldrig att ett musikspel hade ens potential att kunna slå sig in på top 5. Det hade Guitar Hero: World Tour kanske haft. Problemet är att Guitar Hero: World Tour är roligt att spela som ett band, i 1h när man lirat igenom Living on a Prayer, Eye of the Tiger, Sweet home Alabama några gånger. Men sen då? Utbudet av bra låtar är för litet. Och Single Player ska vi inte tala om. Ser fram emot Guitar Hero: Metallica!

Ninja Gaiden 2:
Hack swosh swip splash FAN! Så brukar det låta när man lirar Ninja Gaiden 2. Man hackar på dödar köttar blodet sprutar, sen kommer någon dryg sak och drar en überattack och samtidigt ett grepp så man dör. Jaha, Continue? Får börja 15 min bak i spelet, får köra om bossen man nyss klarat. Jaha. Kul. Ja faktiskt, Ninja Gaiden 2 är kul, om man inte dör. För sparpunkterna suger. Sen att kameran buggar fast i väggen är en helt annan sak och att grafiken är som på Xbox fast i HD. Detta kunde gjorts bättre Team Ninja! Ninja Gaiden 3 kan bli en GOTY när det kommer (om det kommer!)

Banjo Kazooie: Nuts & Bolts:
Mysfaktorn är hög! Den fete björnen är tillbaka! Alltså jag är riktigt kluven i detta spelet. Det är hur sjukt roligt som helst och åka runt och sen den underbara världen, bygga dom mest konstiga fordonen och bara ha det skönt. Men själva uppdragen, samma sak om och om igen i varje stad, fast på olika platser då (N & B == Assassins Creed?) Ja nästan, förutom myset och byggandet då. Jag var taggad, men nä, det räckte inte ända fram med byggandet för att det skulle täcka själva spelet hur man kommer vidare. Man kan lira Nuts & Bolts i små mängder och bara bygga. Det är så långt jag vill sträcka mig. Sen har jag inte kommit så långt i själva storyn, men det känns ändå samma (förutom att jag fått lite mer delar <3).


23 december 2008 kl. 00:00 | Kommentera (0)


Offline
Visa presentation

Blogg
- Visa bloggen [7]
Spelsamling
- Visa samlingen [2]
Användarrecensioner
- Recensioner [0]
Vänner
- Visa vänner [0]
Alla blogginlägg
Alldeles för mycket att göra!
16 mars 2009 kl. 00:00
Veckans flashspel
08 mars 2009 kl. 00:00
Pixelplayer gästar Paradox!
29 januari 2009 kl. 00:00
GOTY 2008
07 december 2008 kl. 00:00
En skön eftermiddag och RE 5, yo!
05 december 2008 kl. 00:00
Varför bloggar man?
19 november 2008 kl. 00:00