Darthozzan (P26)  Namn: Adnan Dervisvic  
Registrerad 2008-12-06    Senast aktiv 2009-11-16 18:27  Från: Lysekil

"Världens bästa spel"

Idag så skrev Pascal på facebook att han hade spelat OoT i helgen, och fick kommentarer "Världens bästa spel!" under. Jag har aldrig vart ett större Zelda fan och skrev att det är lite kul att jag aldrig orkat spela OoT från början till slut, och verkligen inte tyckte det var världens bästa spel.

Det borde jag inte gjort. För plötsligt tar alla detta personligt och anser att jag är en skam för mänsklighete och att Zelda(objektivt tydligen) är världens bästa spel, och alla tycker det. Jag blir bara så trött på sådana här personer som tycker att de kan trycka sina värderingar på dig och övertyga dig om att världens bästa spel är i en genre du inte gillar. Jag har alltid tyckt Zelda spelen känns lite överskattade, ligger inte bland mina favoriter, men ändå så får jag detta varitabla muntliga offensiv på mig från diverse Zelda fanboys.

Säger att det är skam och fy att jag inte klarat det, anklagar mig för att inte vara en riktig spelare och vem vet vad. Jag klarade ungefär halva Zleda: OoT och jag tappade bort min sparfil efter det. Jag har dåligt tålamod så det är bara exceptionella spel jag klarar av(samt co-op spel). Mitt favoritspel är Final Fantasy IX(spelar just nu igenom det igen) och jag tycker det är fulländat på många sätt. Jag frågar er som anklagar mig för att inte spelat igenom "Världens bästa spel", har ni spelat igenom det JAG anser vara världens bästa spel? Har ni spelat igenom det X anser vara det? Har ni spelat FF7, som många anser vara världens bästa?

Det går aldrig att kröna världens bästa spel, och jag anser att är så fel att trycka sin värderingar på andra när det gäller det. Låt ditt spel ha en speciell plats i ditt hjärta och låt det vila där. Försök inte tvinga andra personer att tycka som du, för hur tråkigt skulle inte det vara?


19 april 2009 kl. 00:00


Offline
Visa presentation

Blogg
- Visa bloggen [4]
Spelsamling
- Visa samlingen [2]
Användarrecensioner
- Recensioner [0]
Vänner
- Visa vänner [0]
 

Kommentarer


Victor Thörn skrev:
Haha fanboys...

Det ända Zelda spelet jag har orkat klara är A Link To The Past, och det är försej världens bästa spel..

Dock tycker jag att Final Fantasy är överskattat (och zelda också försej, Twilight Princess speciellt). Dom är så långa att man inte orkar spela igenom dom, och gillar inte stridssystemet, att man står till och så.

EDIT: Du borde skaffa en Blogg bild!Klockan 17:33 måndagen 20 april 2009
Darthozzan skrev:
^ Bloggbild har jag, men inte till denna. Undviker bild tills det är den enda rätta!Klockan 19:23 måndagen 20 april 2009
skrev:
Att säga att ett spel är världens bästa spel handlar mer om att uttrycka sig starkt snarare än att verkligen konstatera det. Det låter ju kraftigare än att säga att spelet är jättebra till exempel. Men det är jobbigt när folk ska bestämma vad man ska tycka eller inteKlockan 23:54 måndagen 20 april 2009
Darthozzan skrev:
Christoffer, jag har inget emot att du kan tycka något är världens spel, eller att du uttalar dig om det! Men att försöka övertyga mig om att något spel är det tycker jag inte är okKlockan 07:39 tisdagen 21 april 2009
Robin Stark skrev:
Det svåra enligt mig är efter vilka grunder man ska utse det bästa spelet. Om man ser till hur bra spelet var när det kom mot de andra på marknaden får man absolut inte samma resultat som att sätta ribban efter dagens standard. Går man efter det först nämnda sättet förutsätter det till 99% att alla faktiskt var med när spelet kom annars är chansen liten att denne kommer att gilla det lika mycket som de som var det.

OoT är utan tvekan ett ar världens bästa spel genom tiderna (varför skulle ta för lång tid för en kommentar) och det spelet jag har uppskattat mest under alla mina snart 20år i livet. Men klurigt blir det även när man ska rangordna spel från olika genrer vilket alltid får listor av denna typ att bli opålitliga.Klockan 13:10 onsdagen 22 april 2009
Du måste vara inloggad för att kommentera.
Alla blogginlägg
Läsblogg
24 april 2009 kl. 00:00
Street Fighter IV
11 februari 2009 kl. 00:00
Ikaruga
22 januari 2009 kl. 00:00