Sebastian Adelsbo (P26)  
Registrerad 2009-01-16    Senast aktiv 2009-10-21 18:04  Från: Bromölla

Jag har sett King of Kong

Jag vet, jag är sen, men i torsdags såg jag spelfilmen King of Kong och den var riktigt bra. Jag har inte tänkt att skriva någon större text för att jag vill inte avslöja något för medlemmar som inte har sett filmen, det skulle förstöra hela filmupplevelsen för er.

King of Kong handlar om det klassiska arkade-spelet Donkey Kong (det finns även tillgängligt på NES). En familjefar som går under namnet Steve Wiebe är en man som är riktigt bra på det mesta. Han är bra på t.ex. baseboll, basket och trummor, men han har aldrig blivet nummer ett på något i hela sitt liv. Av någon anledning bestämmer han sig för att försöka slå rekord i ett av hans gamla favorit spel Doney Kong. Han köper hem en arkade-maskin och sitter sedan och ”nötar” för att slå Billy Mitchell stora rekord i spelet, hur det går berättar jag inte.

Filmen var som sagt riktigt bra och jag tycker att alla spelfantaster skall se den, trots att ni kanske inte gillar Donkey Kong. Man lär sig mycket och den visar hur stort tv-spel verkligen är. Filmen har även fått min respekt till Bill Mitchell att sjunka väldigt mycket, om han verkligen är som i filmen.

Om ni inte har sett filmen, läs INTE här nedan!

Jag har tagit reda på att Steve Wiebe skall försöka ta tillbaka speletsrekord nu på E3 i år, så jag kan inte göra mer än att hålla tummarna.


Steve Wiebe, en hardcore-gamer till 100%


27 april 2009 kl. 00:00 | Kommentera (0)


Offline
Visa presentation

Blogg
- Visa bloggen [1]
Spelsamling
- Visa samlingen [0]
Användarrecensioner
- Recensioner [0]
Vänner
- Visa vänner [0]