Skapa ny tråd |  Ladda om |  Regler |  Sök
Forum » Pixelplayer.se » Regler
Skapad 2008-11-02 kl. 22:36 | Svar 0 st | Visad 16 gånger
[ Sidor: 1 ]
Offline Robin Stark

§ Skriv en tydlig rubrik
Ha som ambition att skriva en tydlig rubrik så att det går att förstå vad tråden handlar om genom att bara läsa rubriken. Undvik generella rubriker som tex "Hjälp!", "Titta hit!" utan försök skriva som detta exempel: "Min dator krånglar" eller t.ex "Vad tycker ni om det nya Mario-spelet?".

§ Vårda språket
Använd ett vårdat, städat språk och ha en hövlig attityd. Kommentera inte andras sätt att skriva, såsom felstavningar, särskrivningar etc. Använd inte heller för många och starka svordomar som kan vara stötande.

§ Håll er till ämnet
Avvik inte från trådens ursprungliga ämne, starta hellre en ny tråd själv om du vill föra in inlägget på ett nytt spår.

§ Ingen reklam
Inga kommersiella annonser såsom reklamtexter, annonser eller reklamlänkar tillåts. Man får inte skapa en tråd för att marknadsföra en annan hemsida. Det är däremot tillåtet att skapa en tråd för att få tips och råd om en egen hemsida man har under utveckling. Man får även tipsa och länka till hemsidor där man kan hitta fakta och mer information relaterat till trådens innehåll.

§ Inga personangrepp
Alla slags angrepp på personer är naturligtvis ej tillåtet och inlägget raderas utan vidare kommentar och personen riskerar utestängning. Diskutera inte personer eller personers uttalanden utan att de får en chans att vara med i diskussionen från början. Lägg heller aldrig ut privat korrespondens i ett inlägg utan tillåtelse från motparten.

§ Inga olagliga diskussioner
Vi tillåter inte att några diskussioner förs rörande ämnen som enligt Svensk lag förhåller sig olagligt. Varken tips, uppmaningar eller länkar till andra webbplatser inriktat på olagligt innehåll är tillåtet och sådana inlägg kommer att raderas.

§ Respektera andras åsikter
Ibland har andra medlemmar helt andra åsikter. Argumentera konstruktivt med någon som inte delar dina åsikter istället för att ta till personangrepp.

§ Driv diskussionerna framåt
Lite andra viktiga rekommendationer, för att hålla kvaliteten på trådar uppe. Om du inte har något konstruktivt att säga så säg inget. Att skapa inlägg för skapandets skull leder ingenstans. Skriv kreativa inlägg som flyttar frågan framåt, istället för att bara säga emot. Motivera dina åsikter och tänk till innan.

§ Redaktionen kan radera inlägg utan att meddela detta
Om ett inlägg inte följer dessa enkla regler eller om man uppger sig att vara någon annan kan vi radera inlägget och profilen utan vidare kommentar från redaktionen. Beslut som är tagna från redaktionen är inte förhandlingsbara via att öppna nya protesttrådar.

§ Upprepat missbruk kan leda till avstängning
Om inte reglerna följs och en redaktionsmedlem anser att måttet nu är rågat kan stänga av en medlem antingen under en viss tid. Då kommer användarens konto vara omöjligt att logga in på och ingen från den samma ip-adress kommer att kunna skapa ett nytt konto. Skulle en medlem uppföra sig så illa att inte ens detta vore straff nog kan användarens konto låsas för gott och den tillhörande ip-adressen blockeras.

Ett sista ord
Tack för att ni följer de uppsatta reglerna för en trevlig stämning i forumet. Reglerna finns för att alla ska trivas och kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad.____________________


söndagen 2 november 2008 kl. 22:36
[ Sidor: 1 ]

Tråden är låst och man kan inte posta nya svar.