Nytt Zelda avslöjat!


Pixelplayer har idag fått officiella uppgifter från Nintendo som säger att de nu bekräftar det nya spelet i serien. Spelet kan nog ses som en ordentlig avstickare från tidigare delar i sagan om Hyrule, då man denna gång inte alls spelar som Link utan istället får se det hela från Ganons ögon.
”Spelet kommer att revolutionera hur vi ser på spel i framtiden, genom att använda den unika kontrollen hos Wii har vi skapat det bästa spelet någonsin”, säger en exalterad Shigeru Miyamoto.
”Genom att spela som Ganon får man uppleva den fantastiska Zelda-världen på ett helt nytt sätt, vida överlägset något annat ni spelat, det försäkrar jag” kommenterar Reggie Fils-Aime självsäkert.

Man har avslöjat en hel del om det nya spelet. Tydligen ska handlingen utspelas någon gång efter Ocarina of Time då Link satte tillbaka mästersvärdet och försvann från Hyrule och gav Ganom fritt spelrum för att ta makten igen. Får mysteriet med allt vatten i Wind Waker äntligen sin lösning? Vidare berättar en talesman från Nintendo att man nu kan spela större delen av spelet online med sina kompisar och genom att använda den nya Voting channel ska man kunna rösta om hur handlingen ska fortsätta.

Alla bossar i spelet kommer att bestå av Miis skapade av konstnärer från den franska konstakademin Plaisanterie d'avril och kommer att ta flera timmar att klara av då svårighetsgraden har stigit avsevärt. Att klara en boss själv kommer inte vara möjligt utan man måste samla på sig minst 300 vänner att spela med för att kunna klara av striden på ett par timmar. Den planerade sista bossen har hittills varit så svår att spelskaparna själva ännu inte klarat den.

Spelet förväntas komma ut hösten 2010.

Petter Hampusson, Pixelplayer.se
Söndagen 01 april 2007 klockan 16:11


Kommentarer


ReDead skrev:
Bra försökKlockan 20:46 Söndagen 01 april 2007
skrev:
Jag diggar delen "Att klara en boss själv kommer inte vara möjligt utan man måste samla på sig minst 300 vänner att spela med för att kunna klara av striden på ett par timmar."
lol 300 pers?Klockan 23:06 Söndagen 01 april 2007
Malabi skrev:
Detta tror jag faktiskt inte på.Klockan 18:50 Tisdagen 03 april 2007
Du måste vara inloggad för att kommentera.