Sony utannonserar fyra PSP-spel


Det har varit tyst om nya PSP-spel i år, men nu går Sony igång och utannonserar fyra spel till deras bärbara-konsol.

Spelen är följande:

Assassin's Creed

Altair skall till PSP, dessutom med en specialutgåva av konsolen. Sony avslöjar inte mer än att det inte är någon konvertering. Det är alltså ett helt nytt äventyr vi har framför oss.

Rock Band Unplugged

Guitar Hero har släppts i bärbarform till Nintendo DS, nu är det Rock Bands tur till PSP. Spelet skall erbjuda musikspelande, nerladdning av låtar och samarbete mellan flera spelare online. Om små plastinstrument släpps eller om det bara kontrolleras med knapparna är än oklart.

Motorstorm: Arctic Edge

Sonys exklusiva galna racingserie Motorstorm tar sig också till PSP. Ingen speciell information har släpps, men spelet skall även släppas till Playstation 2.

Little Big Planet

Slutligen är Little Big Planet nu bekräftat till PSP. Självklart kommer grafiken och fysikhanteringen skalas ner, men det skall ändå bjuda på samma grundläggande funktioner och konstruktion och delning av banor.

Sebastian Adelsbo, Pixelplayer.se
onsdagen 25 februari 2009 klockan 12:47


Se alla bilder

Kommentarer


Robin Stark skrev:
Mjölkning på hög nivå skulle man ju kunna säga om det här. Ta de spelen som sålt bäst till PS3 och släpp dem till PSP med, det har nog krävts många timmars klurande innan de kom upp med ett sådant nytänkande.^^Klockan 13:18 onsdagen 25 februari 2009
Du måste vara inloggad för att kommentera.